Politika privatnosti

Uvod

Proučite našu Politiku privatnosti da biste bolje razumeli kako koristimo, čuvamo i štitimo podatke koje nam dostavljate. Naručivanjem putem našeg sajta pristajete na pružanje, upotrebu i prenošenje informacija o vama pod uslovima ove Politike. Ukoliko ne želite da o vama prikupljamo navedene vrste podataka ili se ne slažete s nekim drugim delom ove izjave, molimo vas da ne koristite i napustite ovaj internet sajt.

Dobrovoljnost i pristanak

Sve svoje lične podatke dostavljate na dobrovoljnoj osnovi, sem ukoliko obaveza prikupljanja nije predviđena kao zakonska obaveza. Nepotpuni, netačni ili nedostavljeni podaci o ličnosti mogu da dovedu do neželjenih konsekvenci za korisnika – kao što je: nemogućnost dostave proizvoda ukoliko se ne dostave svi podaci neophodni za isporuku (npr, fizička adresa na koju proizvod treba da se pošalje nije potpuna ili broj telefona nije ispravno unet).

Zaštita i upotreba ličnih podataka

NePropusti.com se obavezuje na trajnu zaštitu svih ličnih podataka korisnika koji su prikupljenji preko ovog sajta. Vaši osetljivi podaci neće biti prosleđeni, prodati ili iznajmljeni trećim stranama ili neovlašćenim osobama, osim u slučaju kada se to zakonski zahteva. Prodavac će lične podatke koristiti isključivo za potrebe komunikacije (primanje porudžbine), sprovođenja porudžbine (slanje proizvoda na adresu) ili u promotivne svrhe (slanje informativnog ili reklamnog materijala i ponuda).

Podaci koji se prikupljaju na ovom sajtu

  • Vaši kontakt podaci – uključuje sve informacije koje nam dostavite prikiom poručivanja (vaše ime i prezime, adresa stanovanja, e-mail adresa ili telefonski broj)
  • Neophodni kolačići (Cookies) – pomažu da internet stranica bude upotrebljiva i njihovo uklanjanje dovodi do nemogućnosti pravilnog korišćenja sajta
  • Statistički i marketinški kolačići (Cookies) – koriste se za kreiranje statističkih izveštaja i radi prikazivanja personalizovanih oglasa i sadržaja

Drugi vebsajtovi

Ovaj sajt može sadržati linkove ka drugim internet stranicama koje nisu pod našom kontrolom (kao što je Facebook, Instagram, YouTube i slično) i te stranice ne podležu našoj Politici privatnosti. Ukoliko pristupite drugim stranicama koristeći linkove na našem sajtu, te stranice mogu tražiti informacije koje će oni koristiti u skladu sa svojim politikama zaštite privatnosti – a koje se mogu razlikovati od naše.

Izmena politike privatnosti

Svako korišćenje ovog sajta podložno je uslovima i pravilima opisanim na ovoj stranici. Sadržaj Politike privatnosti možemo promeniti u bilo koje vreme bez prethodne najave i saglasnosti korisnika. Svaka promena izjave o privatnosti sajta biće objavljena na ovoj stranici i važi od momenta objavljivanja, te vas savetujemo da periodično proveravate sadržaj ove stranice kako biste ostali informisani o svim promenama.

Kolica za kupovinu
Facebook Instagram YouTube
Prodavnica
0 stavke Cart